Loading...
Advertising 2017-10-10T08:19:35+00:00
Ondersteuning
Content Creatie
Campagnes
Advertising
Advies
Ondersteuning
Content Creatie
Campagnes
Advertising
Advies

Advertising

Door gebruik te maken van diverse advertentievormen, A/B testen en het inzetten van retargeting door middel van de Facebook Pixel, brengen wij de boodschap onder de aandacht bij de juiste doelgroep. Het resultaat: het bereiken van de juiste mensen!

Om campagnes en tijdlijnberichten bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen maken wij gebruik van verschillende advertentievormen. De content kan bestaan uit foto en video, maar de verschillende vormen van advertenties breiden zich ook steeds verder uit. Denk aan Carrousel Ads, Dynamic Product ad en Canvasadvertenties.

Bij adverteren maken wij gebruik van de Facebook Pixel om doelgroepen in kaart te brengen en websitebezoekers te retargeten. Je kan ook speciale gebeurtenissen van je bezoekers vastleggen, denk aan het toevoegen van een product aan de winkelwagen en het maken van een bestelling. We maken een doelgroep aan en bouwen doelgroepen op, op basis van interesses. Ook kunnen we Facebook doelgroepen aanmaken op basis van eerder verzamelde leads. Door het uitvoeren van A/B testen weten we wat wel en niet werkt voor jouw merk of organisatie.

Carousel ads

Lead ads

Canvas ads

Collection Ads

Dynamic Product Ads

De dynamische advertenties van Facebook promoten producten automatisch onder mensen die interesse hebben getoond op je website of in je app. Door middel van de Facebook Pixel en de Facebook SDK worden Facebook-gebruikers die je producten bekijken opgeslagen. Nadat je producten zijn ingeladen in de Facebook Productcatalogus kun je een campagne aanmaken om deze mensen op product-niveau te retargeten.

Heb jij ondersteuning nodig bij het creëren
van content en campagnes op Facebook en Instagram?

Neem contact met ons op
  • Drachmeweg 119a | 2153PA | Nieuw-Vennep
  • 0252 62 0001
  • info@obmn.nl

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op Facebook? 


KVK:69069697 | BTW: NL857716359B01| Rabobank: NL83RABO0159563658 | Op al onze leveringen en diensten zijn de Nederland ICT Voorwaarden van toepassing. | De Nederland ICT Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30174840.