Zo zet je dé perfecte feestdagencampagne op
waar je ook in 2021 nog van profiteert!

In deze whitepaper laten we zien hoe je strategisch en planmatig een campagne optuigt waarmee je niet alleen 2020 mooi afsluit, maar waar je ook in 2021 nog resultaat uit haalt. Gebaseerd op onze jarenlange ervaring met campagnestrategieën en executie, én met gratis insiders-tips van onze marketingspecialisten.

Ik ga akkoord met het Privacy beleid van OBM en de verwerking van mijn gegevens.

Zo bouw je in 4 stappen een knallende feestdagencampagne voor jouw merk!
Blog

Wil je nog even flink scoren aan het einde van het jaar? In de periode tussen Black Friday (dit jaar op 27 november) en Kerstmis, verdubbelen de omzetten in de consumentenmarkt. Als je nu begint met voorbereiden voor je feestdagencampagne, profiteer je straks mooi van deze piek!

In dit blog leggen we je precies uit welke stappen je vanaf nu kunt zetten om in december mooie salesresultaten te realiseren. 

Lees verder

Intersport Adventskalender
Case

Met een nostalgische adventskalender (wie kent hem niet van vroeger? Elke dag een vakje openen in aanloop naar Kerst!) werden in december wekelijks prijzenpakketten verloot in het teken van één van de vier pijlers.

Bezoekers vulden hun gegevens in op een speciale landingspagina om kans te maken op één van de pakketten. Op die manier waren we een maand lang elke dag in beeld, creëerden we betrokkenheid bij én verzamelden we gegevens van de doelgroep. Bovendien konden we de Intersport webshop mooi promoten in een maand waarin er online flink wordt geshopt.

Bekijk de case

Een vliegende start in 2021
Blog

Je decembercampagne heeft je, als het goed is, nieuwe klanten opgeleverd. Bovendien heb je een hoop nieuwe data en inzichten verzameld. Rapportje opleveren voor het MT en klaar? Zonde! Je zit namelijk op een goudmijn.

In dit blog delen we 5 tips waarmee je optimaal profiteert en nog even lekker het nieuwe jaar in knalt!

Lees verder

Samen sparren?

Zin om te beginnen aan jouw epic kerstcampagne? Wij denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken! Bel 0252 – 620 001 of stuur een e-mail naar info@obmn.nl.