Inplannen op Instagram nu mogelijk via Fanbooster

Een speciale API maakt het vanaf nu mogelijk om foto’s in te plannen en te publiceren op Instagram via Fanbooster. Deze update is vannacht door het social marketing platform doorgevoerd en is per direct beschikbaar voor gebruikers van Fanbooster.

Dit is een belangrijke toevoeging aan Fanbooster. Het was al mogelijk om content in te plannen en te publiceren voor meerdere Facebook-pagina’s, maar een koppeling met Instagram ontbrak nog. Gezien de cijfers uit het Social Media Onderzoek 2018 is Instagram voor de online marketeer niet meer weg te denken uit de marketingmix.

Instagram maakte begin februari pas bekend deze API beschikbaar te maken voor Facebook Marketing Partners, waaronder Fanbooster. Helaas is het nog niet mogelijk om advertenties in te plannen. Een advertentie campagne starten kan eenvoudig via de functie advertentiebeheer in de Business Manager.

Wil je meer weten over Fanbooster en hoe dit jouw organisatie kan helpen? Neem dan contact met ons op. Fanbooster is een geaccrediteerde Facebook Marketing Partner. Wij, Online Business Media, zijn in de Benelux het aanspreekpunt van het social platform Fanbooster.

E info@obmn.nl
T 0252 – 620 001

Kom met ons in contact