Heb jij niet de juiste mensen in dienst voor social media marketing? Maar wil jij wel meer creativiteit en online bereik? Wij zijn jouw partner in Facebook & Instagram marketing. Wij ontzorgen jou op het gebied van social media marketing. Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Er zijn verschillende mogelijkheden denkbaar om jou te ondersteunen op het gebied van social media marketing. Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Data.

Door gebruik te maken van diverse advertentievormen, A/B testen en het inzetten van retargeting door middel van de Facebook Pixel, brengen wij de boodschap onder de aandacht bij de juiste doelgroep. Het resultaat: het bereiken van de juiste mensen!

Om campagnes en tijdlijnberichten bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen maken wij gebruik van verschillende advertentievormen. De content kan bestaan uit foto en video, maar de verschillende vormen van advertenties breiden zich ook steeds verder uit. Denk aan Carrousel Ads, Dynamic Product ad en Canvasadvertenties.

Bij adverteren maken wij gebruik van de Facebook Pixel om doelgroepen in kaart te brengen en websitebezoekers te retargeten. Je kan ook speciale gebeurtenissen van je bezoekers vastleggen, denk aan het toevoegen van een product aan de winkelwagen en het maken van een bestelling. We maken een doelgroep aan en bouwen doelgroepen op, op basis van interesses. Ook kunnen we Facebook doelgroepen aanmaken op basis van eerder verzamelde leads. Door het uitvoeren van A/B testen weten we wat wel en niet werkt voor jouw merk of organisatie.

Carousel ads

Lead ads

Canvas ads

Collection Ads

Dynamic Product Ads

De dynamische advertenties van Facebook promoten producten automatisch onder mensen die interesse hebben getoond op je website of in je app. Door middel van de Facebook Pixel en de Facebook SDK worden Facebook-gebruikers die je producten bekijken opgeslagen. Nadat je producten zijn ingeladen in de Facebook Productcatalogus kun je een campagne aanmaken om deze mensen op product-niveau te retargeten.

Dierenbescherming – Valentijn2019-05-29T08:31:47+00:00

Samen een campagne starten?

KOM MET ONS IN CONTACT