Development.

Agile methodiek

Voor het realiseren van complexe projecten gebruiken we de Agile methodiek Scrum. Dit begint bij ons met uitgebreide briefings en workshops om de doelgroepen en user stories in kaart te brengen. Vervolgens stellen we een Agile release plan op voor het gehele project. Hierin bepalen we de teamsamenstelling, zetten we het aantal sprints vast, delen we de user stories in per sprint en zetten we de deadline vast.

Vervolgens wordt er gestart met de sprints en hebben we elke 2 weken een sprint planning met het gehele team waarin de user stories worden uitgewerkt tot subtaken, en alle randvoorwaarden en verwachtingen besproken worden. Tijdens een sprint is er elke dag een korte daily standup waarin de stand van zaken wordt bekeken, zodat er tijdig bijgesteld kan worden. Een sprint eindigt met een sprint review waarin de resultaten van de sprint worden besproken en een sprint retrospective waarin het Scrum proces bijgesteld kan worden.

Websites & platformen

Onze designers helpen u graag met het uitwerken van een concept voor uw website of platform. Zodra er op functioneel gebied een richting gekozen is, dient de juiste techniek ingezet te worden om deze wensen te realiseren. Afhankelijk van  uw wensen en budget worden verschillende keuzes gemaakt. Voor de meeste projecten raden wij aan gebruik te maken van moderne frontend applicaties die gebruik van API’s om te koppelen met het content management systeem aan de backend.

Door de frontend en de backend van elkaar te scheiden, kunnen voor beide onderdelen de beste technologieën ingezet worden, kunnen er meerdere frontends gekoppeld worden aan een enkele backend, en kunnen eindgebruikers genieten van moderne responsive websites die niet telkens de pagina’s opnieuw inladen in de browser, maar op de achtergrond het werk verrichten terwijl pagina’s zichtbaar blijven.

De technologie keuze is sterk afhankelijk van het project en uw eigen voorkeur. Wij gaan hierover graag met u in gesprek. Over het algemeen raden wij aan om de frontend van websites en platformen uit te werken in de TypeScript programmeertaal met behulp van de React en Redux frameworks. Voor de backend van websites raden wij aan gebruik te maken van de programmeertaal Python in combinatie met het Django framework en het Wagtail content management systeem.

Automatisering & Intranetten

Behalve het realiseren van publieke websites en platformen, is er veel winst te behalen met het stroomlijnen en automatiseren van bedrijfsprocessen en het uitwerken van een intranet voor de eigen medewerkers. Denk hierbij aan het koppelen met API’s van de gebruikte softwarepakketten, zodat handmatige taken geautomatiseerd kunnen worden volgens uw eigen bedrijfsregels, ook wanneer ugebruik maakt van kant-en-klare software pakketten.

Een goed uitgewerkte automatisering voor de bedrijfsprocessen zorgt ervoor dat uw personeel zich kan richten op de taken die de meeste toegevoegde waarde voor uw bedrijf en voor hun eigen persoonlijke ontwikkeling vormen. Automatisering zorgt tevens voor betrouwbaarheid en consistentie in uw uitingen naar uw doelgroep. Doordat taken geautomatiseerd zijn kunnen deze niet vergeten worden en worden er elke keer dezelfde controles en stappen doorlopen.

Uw bestaande systemen en gebruikte softwarepakketten zijn een belangrijke invloed op de technologie die ingezet wordt voor het project. Om de best mogelijke resultaten te boeken is het van belang zoveel mogelijk te integreren met API’s van bestaande systemen en softwarepakketten. Hierdoor kan de consistentie van gegevens tussen de verschillende systemen gewaarborgd worden, en kan de meest geschikte oplossing ingezet worden voor elke uitdaging.

Open source

Wij geloven in de kracht van open source voor het leveren van hoogwaardige oplossingen die zijn opgezet met het oog op de toekomst. Dankzij de bijdragen van grote technologie bedrijven en het wereldwijde netwerk van open source contributors, wordt door de inzet van open source oplossingen meteen enorm veel waarde gecreëerd uw het project en uw bedrijf. Open source oplossingen worden tevens continue kritisch beoordeeld op het gebied van performance, security, en best practices.

Open source pakketten kunnen meteen een groot deel van de gewenste functionaliteit voor uw project realiseren, waardoor we ons kunnen richten op de onderdelen die uw project onderscheidend maken. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een eigen frontend voor diverse open source pakketten, waardoor uw eigen huisstijl doorgevoerd kan worden. Of aan het ontwikkelen van maatwerk plugins voor open source pakketten, waarmee de kant-en-klare functionaliteit uitgebreid kan worden.

Strategie

• Strategie & advies

• Consultancy

• Research

Creatie

• Design

• Concepting

• Content creatie

• Video en foto productie

• Web-development

• Animatie

Development

• Agile methodiek

• Websites & platformen

• Automatisering & intranetten

• Open source

Adverteren

• Adverteren

• Analyses

• Data opslag

Dierenbescherming – Valentijn2019-05-29T08:31:47+00:00

Samen een campagne starten?

KOM MET ONS IN CONTACT