Feyenoord 2019-03-04T10:10:51+00:00

Project Description

Feyenoord in de Champions League

Leads generen door middel van het verloten van VIP tickets

Feyenoord is terug in de Champions League en geeft daarom vip-tickets weg aan het trouwe legioen voor de uitwedstrijden van de Rotterdamse club. Feyenoord speelt in de groepsfase drie uitwedstrijden. Deze wedstrijden worden afgewerkt in: Manchester, Napoli en Charkov. Met de hulp van een landingspagina gekoppeld aan Facebook, worden deze vip-tickets vergeven, om meer betrokkenheid te creëren en om leads te werven. 

 Het verhaal

Voor het eerste sinds het seizoen 2002/2003 zit Feyenoord weer in de poulefase van de Champions League. De Rotterdammers plaatste zich automatisch na het veiligstellen van de landstitel en weet dus zeker dat het drie Europese uitwedstrijden zal gaan spelen. Een uitgelezen kans om de Feyenoordfans te enthousiasmeren via Facebook.

Het doel

Het doel van de campagne is om zoveel mogelijk gegevens te verzamelen en meer betrokkenheid te creëren tijdens het Champions League avontuur van Feyenoord.

De oplossing

Om de trouwe fans van Feyenoord nog meer te betrekken bij de club, en om nieuwe fans te bereiken, is er een landingspagina gemaakt waar een vip-arrangement voor twee personen te winnen is. Voor elke uitwedstrijd is er een nieuwe kans om dit vip-arrangement te winnen.

Campagne beelden

Heb jij ondersteuning nodig bij het creëren
van content en campagnes op Facebook en Instagram?

Neem contact met ons op