Vacature | Front-end Developer

OBM is één van de meest vooruitstrevende jonge marketingorganisaties van Nederland. Wij geven medewerkers de mogelijkheid om te pionieren en zo de beste oplossingen te ontwikkelen voor onze klanten. We ontwikkelen vanuit strategisch oogpunt sublieme marketingcampagnes en vertalen deze naar uitdagende technologische oplossingen. Wij streven naar een creatieve werkomgeving met een jonge innovatieve gedachtegang.

Sinds dit jaar ontwikkelen we marketingcampagnes en technologische oplossingen onder één dak. We zoeken voor het technische onderdeel ambitieuze frontend developers, die samen met ons team verbluffende resultaten willen neerzetten.

Jij bent als frontend developer verantwoordelijk voor het realiseren van de frontend van applicaties die we ontwikkelen voor onze klanten. Samen met onze tech-lead en designers werk je in sprints om het gewenste product te ontwikkelen.

We zoeken iemand die het voortouw kan nemen en anderen kan instrueren bij het ontwikkelen van waanzinnige frontend applicaties. Iemand die de basis kan zijn voor de ontwikkeling van het team. Binnen ons team ben je degene die het verschil kan maken en betrek je je teamleden bij de juiste mogelijkheden. Jij bent de schakel tussen de verschillende design-, interactie- en techniekvraagstukken. Op basis van de wensen zet jij de designs om naar perfecte frontend applicaties of verbeteringen. Je behoudt het overzicht over de geplande werkzaamheden en rapporteert tijdig eventuele blocking issues. Je hebt affiniteit met top interaction design en bent continue op de hoogte van de laatste stand van zaken op het gebied van frontend development. Je werkt nauwkeurig en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Persoonlijke eigenschappen:

Betrouwbaar, flexibel, stressbestendig, communicatief vaardig en geen 9-17 mentaliteit.

Jouw kennis en vaardigheden:

 • Een teamplayer die uitermate goed zelfstandig zijn opdrachten kan uitvoeren
 • HBO werk- en denkniveau
 • Minstens 3 jaar relevante werkervaring als front-end developer
 • Ruime ervaring met front-end ontwikkeling:
  HTML, CSS, JavaScript, React, BEM, SCSS, JSON, AJAX, REST, Scrum, Redux, Webpack

Wij bieden:

 • Je de kans om deel uit te maken van een jong en inspirerend bedrijf
 • Informele werksfeer
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • Enthousiaste collega’s die bereid zijn een extra stap te zetten en te helpen
 • Een moderne werkplek met flex- en zit- sta-plekken
 • Een inspirerende omgeving waar jij er echt toe doet

Ben jij dit? Dan zoeken wij (en onze klanten) jou! Stuur jouw CV en motivatie direct naar Robert Drolinga (robert@obmn.nl). Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Robert via 0252 – 620 001.

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd, Bepaalde Tijd, Freelance / ZZP

IK WIL SOLLICITEREN