Over OBM.

Wij zijn een full-service online marketing bureau.

Wij ondersteunen organisaties met het behalen van hun marketingdoelstellingen. Ons team van strategen, adviseurs, designers en online marketing specialisten zijn het verlengstuk van jouw organisaties. We werken iedere dag aan creatieve campagnes, videoproducties, marketing plannen, online platformen, social media content, advertising en analyses. We hebben allemaal één ding gemeen. We willen samen het beste resultaat behalen!

Met de nieuwste creatieve en innovatieve mogelijkheden helpen wij met het bereiken van het beste resultaat op LinkedIn, Facebook, Instagram, Google. Maar we denken verder dan alleen online. Veelal worden online kanalen aangevuld met traditionele marketingkanalen als print, tv en radio.

Ons motto? Wij denken strategisch en met de juiste creativiteit en alles is gebaseerd op data. Wij zijn OBM, een full-service online marketing bureau en jouw partner!

Samen bereiken we meer

Onze werkwijze.

We hebben een transparante manier van werken. Een succesvolle campagne start met het bepalen van de juiste doelen en KPI’s. Aan de hand van het ‘See-Think-Do-Care’ model stellen we een campagnestrategie op die we vervolgens doorvertalen naar een creatief concept dat cross-mediaal is in te zetten. Samen stemmen we de mogelijkheden af en zorgen we dat het  concept vertaald wordt naar creativiteit. We creëren content voor alle platformen. We stellen een operationele planning advertentieplanning op. Nadat de campagne live is blijven we monitoren en na afloop analyseren we de campagne aan de hand van de opgestelde KPI’s.

Bekijk onze succesvolle cases.

Ontmoet ons team.

Robert Drolinga

Eigenaar & Marketing Strateeg

Robert Drolinga - Eigenaar & Marketing Strateeg

Maurice Stam

Marketing Communicatie Adviseur

Maurice Stam - Marketing Communicatie Adviseur

Hella Hendriks

Marketing Specialist & Analist

Hella Hendriks - Marketing Specialist & Analist

Anne Pijnenburg

Creative Designer &

Animator

Anne Pijnenburg - Creative Designer & Animator

Sjoerd Griffioen

Creative Designer

& Video Specialist

Sjoerd Griffioen - Creative Designer & Video Specialist

Inger Koogie

Marketing Communicatie

Medewerker

Inger Koogie - Marketing Communicatie Medewerker

Wil jij ons team versterken? Bekijk onze vacatures.

Onze partners.

• Facebook Business Manager
• Google Analytics
• Google Adwords
• Fanbooster
• Qualifio
• Social Bakers

Wij werken voor:

Onze geschiedenis.

Wij zijn sinds 2010 actief in de wereld van online marketing. Wat begon met het social marketing platform Fanbooster en de ondersteuning van organisaties met  social content groeide al snel uit tot de creatie van Facebook landingspagina’s om mensen te activeren, leads te verzamelen en doelgroepen op te bouwen.

Nu in 2019 is online niet meer weg te denken uit de marketing-mix. De snelle groei van Instagram en de berichtendiensten Whatsapp en Messenger maakt Facebook de belangrijkste speler voor marketeers in het online landschap. Met 11 miljoen gebruikers is Facebook in Nederland nog steeds het grootste sociale platform. En wat denk je van Google? Miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van de zoekmachine (SEA). En YouTube is één van de grootste videoplatformen van de wereld.

Samen een campagne starten?

KOM MET ONS IN CONTACT