Wie zijn wij 2019-04-12T12:33:11+00:00

Over OBM.

Wij zijn een full-service online marketing bureau en bedenken en ontwikkelen crossmediale campagnes voor bedrijven. We brengen merk en doelgroep bij elkaar. Ons team van strategen, designers en online marketing specialisten zijn het verlengstuk van jouw organisaties. We werken iedere dag aan creatieve campagnes, videoproducties, marketing plannen, online platformen, social media content, advertising en analyses. We hebben allemaal één ding gemeen. We willen samen het beste resultaat behalen!

Samen bereiken we meer

Onze werkwijze.

Een succesvolle campagne start met de juiste doelen en KPI’s. Aan de hand van het, over heel de wereld bekend, ‘See-Think-Do-Care’ principe stellen we een strategie op die we vervolgens doorvertalen naar een creatief concept dat cross-mediaal is in te zetten. We creëren de content voor alle platformen en stellen een advertentieplanning op. Nadat de campagne live is blijven we monitoren en na afloop analyseren we de campagne aan de hand van de opgestelde kpi’s.

Bekijk onze succesvolle cases.

Ontmoet ons team.

Robert Drolinga

Eigenaar & Marketing Strateeg

Maurice Stam

Marketing Communicatie Adviseur

Hella Hendriks

Marketing Specialist & Analist

Anne Pijnenburg

Creative Designer &

Animator

Sjoerd Griffioen

Creative Designer

& Video Specialist

Inger Koogie

Marketing Communicatie

Medewerker

Wij werken voor:

Onze geschiedenis.

Wij zijn sinds 2010 actief in de wereld van online marketing. Wat begon met het social marketing platform Fanbooster en de ondersteuning van organisaties met  social content groeide al snel uit tot de creatie van Facebook landingspagina’s om mensen te activeren, leads te verzamelen en doelgroepen op te bouwen.

Nu in 2019 is online niet meer weg te denken uit de marketing-mix. De snelle groei van Instagram en de berichtendiensten Whatsapp en Messenger maakt Facebook de belangrijkste speler voor marketeers in het online landschap. Met 11 miljoen gebruikers is Facebook in Nederland nog steeds het grootste sociale platform. En wat denk je van Google? Miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van de zoekmachine (SEA). En YouTube is één van de grootste videoplatformen van de wereld.

Samen een campagne starten?

KOM MET ONS IN CONTACT