Onze partners

Samen met onze partners ondersteunen we onze klanten op verschillende disciplines. Om onze klanten op de juiste manier te kunnen bedienen zijn we op zoek gegaan naar samenwerkingen, waarmee we altijd de juiste oplossing kunnen bieden aan onze klanten.

Development

OBM Digital Factory

Opgericht om onze klanten te ondersteunen in softwareontwikkeling met een development hub in Sri Lanka. Onze buitenlandse vestiging is een sterk groeiende organisatie met een multidisciplinair ontwikkelteam. Samen met de klant stellen we de behoefte vanuit Nederland samen en zorgen we voor professionals met de juiste expertise, betrokkenheid en passende tarieven.

Logo OBM Digital Factory Wit

Advertising Media Partner

Iternum Digital

Iternum is onze internationale partner in de online advertentiewereld. Samen ondersteunen we onze klanten op de digitale snelweg om het resultaat te maximaliseren. Analytics, CRM, BI, etc. zijn allemaal belangrijke gebieden om in te investeren voor de juiste digitale marketingstrategie. De kennis van Google, LinkedIn, Snapchat, Mailchimp, Facebook biedt ons de juiste competenties om gezamenlijk resultaat neer te zetten.

Logo Iternum Digital

Zakelijke netwerk

Team Visma Lease A Bike Business Peloton

OBM heeft als ambitie om medewerkers en relaties te ondersteunen in een gezonde levensstijl. Sport en bewegen is ook voor Jumbo onlosmakelijk verbonden bij gezonder leven. Naast het stimuleren van een gezonde leefstijl willen we als OBM ons ook verbinden aan innovaties, talentontwikkeling en samenwerkingspartners om prachtige prestaties te realiseren.