Branches

Zorg

De zorgsector staat voor talloze uitdagingen, variërend van vergrijzing en personeelstekort tot digitalisering. Bij OBM begrijpen we dat deze ontwikkelingen van invloed zijn op de marketing- en communicatiebehoeften van zorgorganisaties. We hebben ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van effectieve strategieën en oplossingen om zorgorganisaties zoals die van jou te ondersteunen bij het bereiken van doelen.

Diensten & oplossingen voor de zorg

Door onze jarenlange ervaring met organisaties in de zorg begrijpen we de complexiteit en dynamiek van de sector. We werken samen met diverse zorgorganisaties, zoals publieke gezondheidszorg, koepelorganisaties, patiëntenorganisaties, zorginstellingen, praktijken en klinieken en hebben onze dienstverlening hierop aangepast.

Uitgelichte uitdagingen binnen de zorg

Jouw organisatie heeft te maken met diverse uitdagingen in een steeds veranderend zorglandschap. Marketingcommunicatie speelt een cruciale rol bij het navigeren door deze complexe vraagstukken. Daarom staan wij klaar om jouw zorgorganisatie te ondersteunen en te helpen bij het aanpakken van deze vraagstukken.

 • Identiteit & positionering
  Een sterke organisatie-identiteit en positionering zijn voor jouw zorgorganisatie van essentieel belang om je te onderscheiden van de concurrentie en vertrouwen op te bouwen. Het stelt je in staat om gerichte en effectieve communicatie te voeren, zowel intern als extern. Daarnaast vergroot het je aantrekkingskracht als werkgever en helpt het je bij strategische groei en ontwikkeling. Een duidelijke identiteit en positie vormen de basis voor differentiatie, vertrouwen, betrokkenheid, groei en succes in de zorgsector.
 • Digitale en technologische groei
  Digitalisering en technologische vooruitgang zijn van groot belang voor jouw zorgorganisatie. Ze bieden mogelijkheden om beter bereikbaar te zijn en de communicatie met je doelgroep te verbeteren. Onze expertise in digitale marketing en technologische stelt ons in staat om innovatieve oplossingen te bieden die je helpen om je te onderscheiden, de patiëntervaring te verbeteren en datagedreven besluitvorming mogelijk te maken.
 • Veranderende patiëntbehoeften en -verwachtingen
  Patiënten worden steeds veeleisender en hebben hogere verwachtingen van de zorgervaring. OBM kan je helpen bij het begrijpen van de behoeften en verwachtingen van je doelgroep en het ontwikkelen van communicatiestrategieën die inspelen op deze veranderingen. Wij kunnen je ondersteunen bij het leveren van gepersonaliseerde informatie, het verbeteren van de patiëntervaring en het bevorderen van patiëntbetrokkenheid. 

Jouw vraagstuk, onze zorg

Mogelijke vraagstukken waarbij wij jou kunnen helpen:

 • Hoe kunnen we onze organisatie onderscheiden en een sterke identiteit opbouwen?
 • Hoe kunnen we effectieve wervingscampagnes voor nieuwe medewerkers opzetten?
 • Hoe kunnen we de zichtbaarheid en bekendheid van de organisatie vergroten?
 • Hoe kunnen we de online ervaring voor onze bezoekers verbeteren?
 • Hoe kunnen we effectief communiceren met onze medewerkers?
 • Hoe kunnen we een betere betrokkenheid en interactie met onze doelgroep realiseren?
 • Hoe kunnen we technologische trends en innovaties effectief inzetten?

Projecten waar we trots op zijn

Benieuwd hoe we andere organisaties helpen met hun volgende stap? Bekijk ons portfolio en ontdek hoe wij strategie, communicatie, design, techniek en data samenbrengen.

Social media campagne

INTERSPORT toont hoe je kan inspelen op verschillende momenten gedurende het jaar om het uitgebreide productaanbod van topmerken zoals NIKE, Adidas, PUMA, en de eigen merken bij het publiek onder de aandacht te brengen en de verkoop te stimuleren.

Bekijk de case    

Klaar voor de volgende stap?

Als full-service marketingbureau werken we graag samen met merken en organisaties die strategische groei en langdurige vooruitgang zoeken. Of het nu gaat om digitale oplossing, een positioneringsvraagstuk of resultaatgerichte marketingcampagnes.

Neem contact met ons op