Onze diensten

Strategieën, oplossingen en marketing die jou helpen groeien

OBM is een full-service marketingbureau voor strategische vraagstukken, marketing uitdagingen en digitale oplossingen. We ontwikkelen, bedenken, bouwen, creëren, analyseren en verbeteren. Dat doen we voor uiteenlopende organisaties. Van semi-overheidsorganisaties, agrarische bedrijven, onderwijs- en zorginstellingen tot commerciële organisaties.

Strategie

Waar wil je naartoe met je merk of organisatie? Een duidelijk doel is doorslaggevend voor succes. Maar het beginpunt is net zo belangrijk. Groei begint bij een doordachte strategie. Samen met jou leggen we een ijzersterke basis voor het realiseren van je ambities. Op de korte- en lange termijn.

Notitie op post-it op een glassboard
Brainstorm met post-its

Marketing

Hoe zorg je dat jouw organisatie ertussenuit springt? Wij helpen je de aandacht van jouw potentiële klanten en gebruikers te trekken met sterke marketing en creatieve communicatie. Onze specialisten en creatieven doorgronden de journeys en zetten de juiste kanalen en content in om jouw doelstellingen te bereiken. 

Development

Jouw organisatie heeft een website, app of platform dat naadloos aansluit op je merkidentiteit nodig en waarop gebruikers moeiteloos hun weg kunnen vinden. Of je wilt jouw development team uitbreiden? Voor elke uitdaging is er een oplossing te ontwikkelen. Ontdek onze diensten en services.

Overleg development team via Google Meet

Projecten waar we trots op zijn

Benieuwd hoe we andere organisaties helpen met hun volgende stap? Bekijk ons portfolio en ontdek hoe wij strategie, communicatie, design, techniek en data samenbrengen.

Thumbnail afbeelding Charmelia Webshop

Charmelia Webshop

Royal van Zanten is al 160 jaar actief binnen de internationale sierteelt. De Charmelia is één van de bloemen ontwikkeld door Royal van Zanten. Door een webshop hebben we het mogelijk gemaakt voor kwekers om een demobox te bestellen van de Charmelia.

Bekijk de case    
Thumbnail afbeelding Keen Trail Map

Trail Map

De online marketing campagne ‘KEEN Trail Map’ is in de zomer gelanceerd om bijzondere reisverhalen van de doelgroep van KEEN te delen. In een interactieve Trail Map konden deelnemers een formulier invullen om hun verhaal en foto achter te laten. De deelnemers maakten kans op een bedrag van €2.500.

Bekijk de case    
Thumbnail afbeelding Case Fiscaal Kennisplatform

Het Fiscaal Kennisplatform

Dé beroepsvereniging voor belastingadviseurs voor het mkb, klopte bij ons aan met een strategische uitdaging. We ontwierpen een oplossing waarin alle ambities en wensen bij elkaar kwamen: het Fiscaal Kennisplatform.

Bekijk de case