Onze diensten

Strategieën, oplossingen en marketing die jou helpen groeien

OBM is een full-service marketingbureau voor strategische vraagstukken, marketing uitdagingen en digitale oplossingen. We ontwikkelen, bedenken, bouwen, creëren, analyseren en verbeteren. Dat doen we voor uiteenlopende organisaties. Van semi-overheidsorganisaties, agrarische bedrijven, onderwijs- en zorginstellingen tot commerciële organisaties.

Strategie

Waar wil je naartoe met je merk of organisatie? Een duidelijk doel is doorslaggevend voor succes. Maar het beginpunt is net zo belangrijk. Groei begint bij een doordachte strategie. Samen met jou leggen we een ijzersterke basis voor het realiseren van je ambities. Op de korte- en lange termijn.

Notitie op post-it op een glassboard
Brainstorm met post-its

Marketing

Hoe zorg je dat jouw organisatie ertussenuit springt? Wij helpen je de aandacht van jouw potentiële klanten en gebruikers te trekken met sterke marketing en creatieve communicatie. Onze specialisten en creatieven doorgronden de journeys en zetten de juiste kanalen en content in om jouw doelstellingen te bereiken. 

Development

Jouw organisatie heeft een website, app of platform nodig dat naadloos aansluit op je merkidentiteit en waarop gebruikers moeiteloos hun weg kunnen vinden. Of je wilt jouw development team uitbreiden. Voor elk vraagstuk hebben wij een oplossing, ontdek onze services.

Overleg development team via Google Meet

Projecten waar we trots op zijn

Benieuwd hoe we andere organisaties helpen met hun volgende stap? Bekijk ons portfolio en ontdek hoe wij strategie, communicatie, design, techniek en data samenbrengen.

Social media campagne

INTERSPORT toont hoe je kan inspelen op verschillende momenten gedurende het jaar om het uitgebreide productaanbod van topmerken zoals NIKE, Adidas, PUMA, en de eigen merken bij het publiek onder de aandacht te brengen en de verkoop te stimuleren.

Bekijk de case    

Klaar voor de volgende stap?

Als full-service marketingbureau werken we graag samen met merken en organisaties die strategische groei en langdurige vooruitgang zoeken. Of het nu gaat om digitale oplossing, een positioneringsvraagstuk of resultaatgerichte marketingcampagnes.

Neem contact met ons op