Merken & retailers

Verover het hart van de consument

Je wilt de merkbekendheid vergroten, een sterke band met je doelgroep opbouwen en de online verkoop stimuleren. Maar hoe bereik je dat? Hoe navigeer je door de complexiteit van digitale platforms, sociale media en online advertentiemogelijkheden? 

Bij OBM hebben we een uitgebreide ervaring en bewezen track records met diverse retailers en consumentenmerken, zoals Van Gilse, INTERSPORT, KEEN en Flexa. Wij begrijpen de specifieke uitdagingen waar je als organisatie of merk mee te maken hebt. Laat ons je helpen om het hart van de consument te veroveren.

Diensten

Als betrokken partner omarmen we bij OBM jouw merkvisie en creëren we samen innovatieve campagnes die de zichtbaarheid vergroten, de conversie verhogen en de loyaliteit van consumenten versterken. Ontdek onze diensten en laten we samenwerken om jouw doelstellingen te behalen.

KEEN Footwear

Online campagne

De ‘KEEN Trail Map’ is in de zomer gelanceerd om bijzondere reisverhalen van de doelgroep van KEEN te delen. In een interactieve Trail Map konden deelnemers een formulier invullen om hun verhaal en foto achter te laten. De deelnemers maakten kans op een bedrag van € 2.500.

Van Gilse

Social media marketing

In bijna elk Nederlands keukenkastje vind je het, Van Gilse! Een oer-Hollands merk dat de gezellige en feestelijke momenten net iets zoeter en lekkerder maakt. Al bijna tien jaar verzorgen wij de social media kanalen van Van Gilse, van content creatie tot advertentiecampagnes.

Inhaak­kalender 2024

Daar is ‘ie dan! De inhaakkalender van 2024. In één keer op de hoogte van alle inhakers. Maak je marketing communicatie kalender compleet voor het nieuwe jaar.