Portfolio

Verdiep je in één of meerdere van onze cases en ontdek hoe wij strategie, marketing, communicatie, design, techniek en data samenbrengen.

Weten wat je voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Marketingcommunicatiestrategie

Hoe kunnen we de Alstroemeria beter zichtbaar maken onder bloemisten en handelshuizen zodat dit een positief effect heeft op de verkoop van de bloem? Met deze vraag klopte de promotiecommissie ‘Every Alstroemeria’ bij OBM aan.

Bekijk de case    

Arbeidsmarktcommunicatie

De arbeidsmarktcommunicatiecampagne ‘RB zoekt jou’ is ontwikkeld om het Register Belastingadviseurs (RB) als werkgever op de kaart te zetten en nieuwe medewerkers te werven. De campagne is uitgerold via LinkedIn, Google advertising en vacaturesite Indeed. Daarnaast ontwikkelden wij de website rbzoektjou.nl.

Bekijk de case    
Thumbnail afbeelding Charmelia Webshop

Charmelia Webshop

Royal van Zanten is al 160 jaar actief binnen de internationale sierteelt. De Charmelia is één van de bloemen ontwikkeld door Royal van Zanten. Door een webshop hebben we het mogelijk gemaakt voor kwekers om een demobox te bestellen van de Charmelia.

Bekijk de case    
Thumbnail afbeelding Keen Trail Map

Trail Map

De online marketing campagne ‘KEEN Trail Map’ is in de zomer gelanceerd om bijzondere reisverhalen van de doelgroep van KEEN te delen. In een interactieve Trail Map konden deelnemers een formulier invullen om hun verhaal en foto achter te laten. De deelnemers maakten kans op een bedrag van €2.500.

Bekijk de case    
Thumbnail afbeelding Case Fiscaal Kennisplatform

Het Fiscaal Kennisplatform

Dé beroepsvereniging voor belastingadviseurs voor het mkb, klopte bij ons aan met een strategische uitdaging. We ontwierpen een oplossing waarin alle ambities en wensen bij elkaar kwamen: het Fiscaal Kennisplatform.

Bekijk de case    
Thumbnail afbeelding Flexa Kleur van het Jaar

Kleur van het Jaar

In het najaar van 2019 maakte Flexa wereldwijd de ‘Kleur van het Jaar’ bekend. Samen met de kleur ‘Spiced Honey’ lanceerde Flexa vier paletten waarin deze kleur werd gecombineerd met negen andere kleuren.

Bekijk de case    

Hitte actie

De social media campagne Hitte actie voor de Dierenbescherming is in de zomerperiode gelanceerd om mensen bewust te maken van de snel stijgende temperatuur in de auto.

Bekijk de case