THE ATHLETE’S FOOT

Adventskalender voor sneakerfans

KLANT

The Athlete’s Foot

TYPE

Winactie

DOEL

Zichtbaarheid en betrokkenheid

Bekendheid en betrokkenheid creëren onder sneakerfans. Met de online adventskalender hebben we in de maand december de bekendheid van The Athlete’s Foot onder sneakerfans vergroot en betrokkenheid gecreëerd onder de doelgroep.

Het verhaal


The Athlete’s Foot heeft een uitgebreid assortiment sneakers in de nieuwste trendy kleuren. Naast het ruime sneakeraanbod vind je bij The Athlete’s Foot ook een collectie kleding en accessoires. In meer dan 50 winkels verkoopt The Athlete’s Foot sneakers en accessoires van sportauthentieke merken als Nike, Adidas en Puma.

Doel

Bekendheid van The Athlete’s Foot onder sneakerfans, betrokkenheid creëren en gegevens verzamelen van de doelgroep.

Oplossing

Om tijdens de feestmaand december de bekendheid te vergroten, hebben we voor The Athlete’s Foot een online adventskalender gemaakt. De doelgroep kon elke dag nieuwe prijzen winnen, allemaal producten van The Athlete’s Foot. Omdat meer dan 80% websites en social media kanalen bezoekt met een mobiele device, hebben we ervoor gekozen een mobiele landingspagina te maken. Door middel van verschillende animaties hebben we de landingspagina dynamisch gemaakt. Elke dag opende de deelnemer een pakje en maakte zo kans op de prijs. Naast de adventskalender hebben we (online) advertenties en een promotievideo ontwikkeld voor social media en het interne tv-circuit van alle winkels.

Het succes

De adventskalender van The Athlete’s Foot was een groot succes. We hebben samen met The Athlete’s Foot de doelstellingen van de campagne gehaald. De advertenties en adventskalender hebben in de maand december voor een groot bereik gezorgd. Een stijging ten opzichte van de andere maanden van het jaar. We hebben 20% meer inschrijvingen binnengehaald dan we ons ten doel hadden gesteld. De verzamelde gegevens worden gebruikt voor een vervolgcampagne.

Over The Athlete's Foot

The Athlete’s Foot (TAF) is een wereldwijde retailer van atletisch geïnspireerde lifestyle- en streetwear – schoenen, kleding en accessoires.

Klaar voor de volgende stap?

Als full-service marketingbureau werken we graag samen met merken en organisaties die strategische groei en langdurige vooruitgang zoeken. Of het nu gaat om digitale oplossing, een positioneringsvraagstuk of resultaatgerichte marketingcampagnes.

Neem contact met ons op

Projecten waar we trots op zijn

Benieuwd hoe we andere organisaties helpen met hun volgende stap? Bekijk ons portfolio en ontdek hoe wij strategie, communicatie, design, techniek en data samenbrengen.

Social media campagne

INTERSPORT toont hoe je kan inspelen op verschillende momenten gedurende het jaar om het uitgebreide productaanbod van topmerken zoals NIKE, Adidas, PUMA, en de eigen merken bij het publiek onder de aandacht te brengen en de verkoop te stimuleren.

Bekijk de case