Tools

Geef je kennis en skills een upgrade met onze handige tools. Wij creëren regelmatig gratis downloads, zoals handige inhaakkalenders, templates, checklists en whitepapers om je organisatie verder te helpen groeien.

Inhaak­kalender 2024

Daar is ‘ie dan! De inhaakkalender van 2024. In één keer op de hoogte van alle inhakers. Maak je marketing communicatie kalender compleet voor het nieuwe jaar. 

Social media specificaties

Download nu de volledige set specificaties voor de social media kanalen. Zo kun jij je posts, afbeeldingen en video’s perfect af te stemmen op elk platform en je online aanwezigheid optimaliseren!

SEO-Checklist

Wil jij als organisatie beter vindbaar zijn voor je doelgroepen? Start met het optimaliseren van de SEO van jouw website met onze handige SEO-checklist.

Kern- en merkwaardenlijst

Welke kernwaarden kies jij om de cultuur en het karakter van jouw organisatie te omschrijven? En met welke merkwaarden vertel je aan jouw doelgroep hoe waardevol jouw merk voor hen kan zijn? Wij hebben de meest complete lijst met kern- en merkwaarden voor jou samengesteld. 

Brainstormkit

De brainstormkaarten stimuleren out-of-the-box denken en laten je anders kijken naar de positionering en identiteit, marketing- en/of communicatiestrategie van je organisatie, merk of product. 

Inhaak­kalender 2023

Daar is ‘ie dan! De inhaakkalender van 2023. In één keer op de hoogte van alle inhakers. Maak je marketing communicatie kalender compleet voor het nieuwe jaar. 

Brainstorm checklist

Wil jij een creatieve brainstormsessie voor je team organiseren en ben je benieuwd naar hoe je dit het beste kan aanpakken? Met onze checklist ga je goed voorbereid van start en geven je tips en aandachtspunten voor tijdens en na de brainstorm.