Branches

Zorg

In de zorgsector spelen marketing en communicatie een cruciale rol bij het bereiken van diverse doelgroepen, het bevorderen van patiëntbetrokkenheid en het opbouwen van vertrouwen. Met onze expertise in de zorg begrijpen we de complexiteit van de sector en bieden we op maat gemaakte strategieën en oplossingen die inspelen op de specifieke behoeften en uitdagingen van zorgorganisaties.

Onderwijs

Als partner voor diverse onderwijsinstellingen weten we dat de wereld van het onderwijs voortdurend in beweging is. We helpen onderwijsorganisaties bij het vergroten van de studentenaantallen, het versterken van de merkbekendheid, het verbeteren van de online aanwezigheid en het optimaliseren van de studentervaring. Onze op maat gemaakte marketingstrategieën dragen bij aan het succes van onderwijsinstellingen.

Ledenorganisaties

Als full-service marketingbureau begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee ledenorganisaties te maken hebben. Het vergroten van het ledenbestand, het verbeteren van de communicatie met leden, het versterken van de merkbekendheid of het vertalen van verhalen naar content. OBM biedt strategische oplossingen en diensten die aansluiten bij de behoeften van ledenorganisaties.

Agrarisch

OBM begrijpt de unieke behoeften en uitdagingen van de agrarische sector. Of het nu gaat om het vergroten van de marktpositie, het lanceren van een nieuw product, het ontwikkelen van effectieve communicatiestrategieën voor de hele keten of het bevorderen van digitale groei, wij bieden specifieke oplossingen die afgestemd zijn op de agrarische sector.

Projecten waar we trots op zijn

Benieuwd hoe we andere organisaties helpen met hun volgende stap? Bekijk ons portfolio en ontdek hoe wij strategie, communicatie, design, techniek en data samenbrengen.

Social media campagne

INTERSPORT toont hoe je kan inspelen op verschillende momenten gedurende het jaar om het uitgebreide productaanbod van topmerken zoals NIKE, Adidas, PUMA, en de eigen merken bij het publiek onder de aandacht te brengen en de verkoop te stimuleren.

Bekijk de case    

Klaar voor de volgende stap?

Als full-service marketingbureau werken we graag samen met merken en organisaties die strategische groei en langdurige vooruitgang zoeken. Of het nu gaat om digitale oplossing, een positioneringsvraagstuk of resultaatgerichte marketingcampagnes.

Neem contact met ons op