Project Description

RB. Arbeidsmarktcommunicatie

De arbeidsmarktcommunicatie campagne ‘RB zoekt jou’ is ontwikkeld om het Register Belastingadviseurs op de kaart te zetten en met dit verhaal nieuwe medewerkers te werven. De campagne is uitgerold via LinkedIn, Google advertising en vacaturesite Indeed. Daarnaast ontwikkelde wij de website rbzoektjou.nl.

Klant

Het Register Belastingadviseurs

Datum

September 2019

Type

Crossmediale campagne

Concept
De verhuizing van het Register Belastingadviseurs naar Den Haag zorgt voor een verandering binnen de organisatie. Een verfrissende uitstraling en een stevige positionering midden in Den Haag. Om hiervoor de juiste mensen te werven hebben we de ambassadeurs van het kantoor, een aantal huidige medewerkers, ingezet om nieuwe mensen te werven. De algemene boodschap is: het RB zoekt jou!

Doel
Het doel van de campagne was om de nieuwe positionering van het RB in Den Haag te laten zien. En 17 vacatures te vervullen met nieuwe enthousiaste medewerkers.

Content
Voor deze crossmediale campagne hebben we verschillende uitingen, zowel off- als online, gemaakt. Overal kwam de boodschap: het RB zoekt jou sterk terug. In de eerste fase hebben we met beeld van de skyline van Den Haag gewerkt. In een vervolgcampagne hebben we ingezet op de huidige medewerkers. Zowel in foto als video hebben zij het RB gepromoot. Via een advertentiecampagne via Indeed en Google hebben we de openstaande vacatures gepromoot. Daarnaast is er een speciale website gelanceerd waar de locatie, de verhalen van de medewerkers en de openstaande functies getoond worden. Hier kon eenvoudig worden gesolliciteerd op de openstaande functies.

Resultaat
We hebben in de eerste fase veel werkzoekende bereikt. Uiteindelijk zijn er genoeg sollicitaties binnen gekomen via alle kanalen.

UNICEF Voedingscampagne2019-12-03T12:29:53+00:00
RB Arbeidsmarktcommunicatie2019-11-26T08:14:13+00:00
Dierenbescherming – Hitteactie2019-11-18T08:34:07+00:00

Samen een campagne starten?

KOM MET ONS IN CONTACT