Merkstrategie

Het kompas naar succes

Je merk is meer dan alleen een logo en een naam – het is het DNA van je organisatie en de belichaming van je identiteit en drijfveren. OBM staat klaar om je te begeleiden naar een heldere en effectieve merkstrategie.

Ontdek de essentie van je merk

Merkstrategie is het fundament waarop je een sterk en onderscheidend merk bouwt. Het is de kunst van het creëren van een merkverhaal dat jouw doelgroep aanspreekt, met als doel een sterke en blijvende band met hen op te bouwen. 

Bij OBM kunnen we je onder andere helpen bij de volgende onderdelen die onder de merkstrategie vallen: 

  • Merkpositionering
  • Merkverhaal
  • Visuele identiteit 
  • Rebranding

De kern- en merkwaardenlijst

Welke kernwaarden kies jij om de cultuur en het karakter van jouw organisatie te omschrijven? En met welke merkwaarden vertel je aan jouw doelgroep hoe waardevol jouw merk voor hen kan zijn?

KEEN Footwear

Online campagne

De ‘KEEN Trail Map’ is in de zomer gelanceerd om bijzondere reisverhalen van de doelgroep van KEEN te delen. In een interactieve Trail Map konden deelnemers een formulier invullen om hun verhaal en foto achter te laten. De deelnemers maakten kans op een bedrag van € 2.500.

Van Gilse

Social media marketing

In bijna elk Nederlands keukenkastje vind je het, Van Gilse! Een oer-Hollands merk dat de gezellige en feestelijke momenten net iets zoeter en lekkerder maakt. Al bijna tien jaar verzorgen wij de social media kanalen van Van Gilse, van content creatie tot advertentiecampagnes.

Klaar om jouw merk te versterken?

Bij OBM begrijpen we de waarde van een heldere merkstrategie die je merk onderscheidt van anderen en jouw organisatie helpt te groeien. We zijn er om je te helpen een duidelijke, doelgerichte en onderscheidende merkstrategie te ontwikkelen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw merk naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Neem contact met ons op