Online marketing

Laat je merk online uitblinken

In het digitale tijdperk is online aanwezigheid van onschatbare waarde voor het succes van je merk of organisatie. Maar het is meer dan alleen aanwezig zijn; het gaat om effectieve strategieën en slimme tactieken om je doelgroep te bereiken en te betrekken. Bij OBM kunnen we samen de online zichtbaarheid van je organisatie of merk naar het volgende niveau tillen.

Vergroot je online zichtbaarheid

Online marketing omvat een breed scala aan digitale kanalen en strategieën die ingezet kunnen worden om jouw merk, producten of diensten te promoten. Bij OBM zorgen we voor een krachtige zichtbaarheid en bekendheid van jouw merk onder je doelgroepen (brand awareness). We richten ons op het aantrekken van geïnteresseerde prospects en het opbouwen van leadlijsten vol potentiële klanten. Bovendien kunnen we helpen bij het bedenken van acties om aankopen, inschrijvingen of downloads te stimuleren en jouw online succes te vergroten (conversies). We zetten ons in om de band met jouw bestaande klanten te versterken en herhaalaankopen te bevorderen (klantrelaties). En als kers op de taart, dragen we positief bij aan de (online) reputatie en het imago van jouw merk!

Bij OBM bieden we diverse online marketing diensten, zoals:

  • SEO & SEA
  • Social media marketing
  • Contentmarketing
  • E-mailmarketing

Wil je een indruk krijgen van onze werkzaamheden? Neem dan een kijkje in ons portfolio.

Inhaakkalender 2024

Daar is ‘ie dan! De inhaakkalender van 2024. In één keer op de hoogte van alle inhakers. Maak je marketing communicatie kalender compleet voor het nieuwe jaar.

KEEN Footwear

Online campagne

De ‘KEEN Trail Map’ is in de zomer gelanceerd om bijzondere reisverhalen van de doelgroep van KEEN te delen. In een interactieve Trail Map konden deelnemers een formulier invullen om hun verhaal en foto achter te laten. De deelnemers maakten kans op een bedrag van € 2.500.

Van Gilse

Social media marketing

In bijna elk Nederlands keukenkastje vind je het, Van Gilse! Een oer-Hollands merk dat de gezellige en feestelijke momenten net iets zoeter en lekkerder maakt. Al bijna tien jaar verzorgen wij de social media kanalen van Van Gilse, van content creatie tot advertentiecampagnes.

Klaar voor de volgende stap in online marketing?

Bij OBM garanderen we effectieve online marketinginspanningen die een positieve impact hebben op de opgestelde doelstellingen. Profiteer van de expertise van onze online marketingexperts en laat jouw merk uitblinken in de digitale wereld. Neem vandaag nog contact met ons op!

Neem contact met ons op