Speeddate sessie

Wat is de volgende stap in 2023 voor jouw organisatie? Plan een speeddate sessie in om jouw uitdagingen voor te leggen.

2023 staat voor de deur, tijd voor frisse blik en nieuwe plannen. Welke doelstellingen heb je voor 2023, hoe wil je deze bereiken en waar wil je naar toe groeien met het team? In de speeddate sessie bespreken we deze onderdelen, geven we je inspiratie en handvatten om de volgende stap te zetten in het plan voor 2023. Meld je via onderstaande button aan en we plannen snel een speeddate sessie met je in.

Wat krijg je?
  • Digitale intake vooraf
  • Vrijblijvend sessie van 1 uur
  • In gesprek met een expert uit het vakgebied
  • Concreet aanpak voor jouw doelstelling

OBM SPEEDDATE

Agenda van de speeddatesessie

Pitch yourself!

Stel jezelf voor en beschrijf de organisatie waar je werkzaam voor bent.

Prikkelende en uitdagende vragen

Een paar vragen en stellingen om te kijken waar we je bij kunnen helpen.

Grote lijnen voor 2023

Wat zijn je doelstellingen voor 2023, welke doelgroep wil je bereiken en hoe?

Over OBM

OBM helpt bij het bouwen, activeren en vormgeven van jouw organisatie of merk. Als full-service marketingbureau zijn we een one-stop-shop voor strategische vraagstukken, technische oplossingen en creatieve marketing communicatie-uitingen. Met een frisse, kritische en ervaren blik kijken we naar jouw organisatie of merk alsof het die van ons is en zetten we altijd een stap extra. Want net als jij, zijn we echte ondernemers.

Naast OBM hebben we ook een dochterorganisatie OBM Digital Factory. Deze organisatie is opgericht na een toegenomen interesse van onze klanten om uit te breiden naar technische oplossingen. Een team van digital experts is gevormd om deze wens te ondersteunen. De organisatie is in 2018 van start gegaan. Oplossingen voor de DPG, Keen, Jack & Jones werden gelanceerd om hun marketingdoelstellingen te ondersteunen.

Onze diensten

We ontwikkelen, bedenken, bouwen, creëren, meten en verbeteren. Altijd op het snijvlak van strategie, marketing, communicatie, design, techniek en data. Precies ja, full-service. Dat doen we voor uiteenlopende organisaties. Van semi-overheidsorganisaties, onderwijs- en zorginstellingen tot commerciële organisaties.