Verkoopvoorwaarden brainstormkit

Algemeen

Deze verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van de brainstormkit, een fysiek kaartspel dat is ontworpen voor brainstormsessies. Door een bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Bestelling en levertijd
 
2.1 Bestelling

U kunt de brainstormkit bestellen via onze website of een geautoriseerde distributeur. Alle bestellingen zijn onderhevig aan beschikbaarheid.

2.2 Levertijd

We streven ernaar om uw bestelling binnen twee weken na ontvangst van de betaling te verzenden. Houd er rekening mee dat de levertijd kan variëren afhankelijk van uw locatie en externe omstandigheden.

 
Betaling
 
3.1 Prijs 

De prijs van de brainstormkit wordt vermeld op onze website of in de prijslijst van de distributeur en is exclusief eventuele belastingen, douanerechten of verzendkosten.

3.2 Betalingstermijn

Betaling dient plaats te vinden binnen 7 dagen na de datum van uw factuur. De factuur ontvangt u op het ingediende emailadres. Indien de betaling van de factuur niet binnen deze termijn is ontvangen, behouden wij ons het recht voor om de bestelling te annuleren.

Verzending

4.1 Verzendmethode

De brainstormkit wordt verzonden via een betrouwbare koeriersdienst of postdienst. De verzendmethode kan variëren afhankelijk van uw locatie en voorkeuren.

4.2 Verzendkosten

De verzendkosten worden doorbelast en zijn afhankelijk van de betrouwbare koeriersdiensten of postdienst. Eventuele douanerechten of belastingen zijn voor rekening van de koper.

 
Retourbeleid
 
5.1 Retourzendingen 

Indien u niet tevreden bent met uw brainstormkit, kunt u binnen 5 dagen na ontvangst contact met ons opnemen om een retourzending aan te vragen. De kosten voor retourzending zijn voor uw eigen rekening.

5.2 Terugbetaling

Zodra wij de geretourneerde brainstormkit in orginele staat en goede conditie hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen wij overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag, exclusief eventuele verzendkosten en douanerechten.

Garantie

6.1 Kwaliteit

We streven ernaar om de brainstormkit van de hoogste kwaliteit te leveren. Mocht u echter een defect product ontvangen, neem dan onmiddellijk contact met ons op en wij zullen ons best doen om het probleem op te lossen.

6.2 Beperking van aansprakelijkheid

Onze aansprakelijkheid is beperkt tot de waarde van de brainstormkit. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige gevolgschade of verlies veroorzaakt door het gebruik van het product.

Intellectueel eigendom

De brainstormkit en alle bijbehorende materialen zijn ons intellectueel eigendom en mogen niet worden gereproduceerd.