Brainstormsessie op maat

Je hebt een uitdagend vraagstuk en samen met je team wil je een creatieve oplossing hiervoor vinden. Dan is een brainstorm het eerste vertrekpunt. Hoe zorg je dat je de juiste vragen stelt, je niet te veel afwijkt van het vraagstuk, iedereen zijn inbreng deelt en de uitkomst van de brainstorm gelijk kan omzetten in concrete stappen? Met de juiste voorbereiding en begeleiding!
 
We helpen je graag bij een productieve brainstormsessie en het uitwerken naar een plan van aanpak. Al ruim 10 jaar heeft ons team ervaring met het organiseren van brainstormsessies waaruit we de doorvertaling maken naar concrete stappen. Daarnaast hebben wij onze eigen brainstormkit ontwikkeld, waarmee we je anders laten kijken naar de positionering en identiteit, marketing- en/of communicatiestrategie van je organisatie, merk of product. 
 
Plan nu een brainstormsessie met ons in en ontvang de brainstormkit cadeau.

Vraag een brainstormsessie aan

Na je aanvraag nemen wij telefonisch contact met je op om de praktische details, de wensen en behoeften voor de brainstormsessie af te stemmen.

Inhoud brainstormkit 

De brainstormkit bestaat uit brainstormkaarten en verdiepingskaarten. De brainstormkaarten bevatten kritische vragen die je anders doen laten nadenken over de onderstaande vijf categorieën: 

  • Missie en visie 
  • Doelgroep 
  • Tone-of-voice 
  • Uitstraling 
  • Reflectie 

De verdiepingskaarten dienen gebruikt te worden om de beste ideeën uit de brainstorm te concretiseren. Verder vind je in de brainstormkit de spelregels en tips voor het uitvoeren van een goede creatieve brainstormsessie. 

Wil je de brainstormkit bestellen zodat je hier zelf met je team mee aan de slag kan? Geen probleem, bestel dan hier de brainstormkit.