Campagnes

Breng je verhaal tot leven

Een (online) campagne kan het verschil maken tussen succes en stilstand in een dynamische markt. Of je nu jouw doelgroep wilt aantrekken, betrokkenheid wilt vergroten, producten wilt lanceren of leads wilt genereren. Het biedt je de mogelijkheid om interactief en direct in contact te komen met jouw doelgroep. Bij OBM helpen we je bij elke stap van de campagne. 

Van strategie naar krachtige campagnes

Bij OBM begrijpen we als geen ander dat succesvolle marketingcampagnes de sleutel kunnen zijn tot het veroveren van de harten van jouw doelgroep. Onze deskundige aanpak om jouw strategie om te zetten in krachtige campagnes maakt het mogelijk om relevante touchpoints te creëren en de gehele customer journey te beïnvloeden. Met een uitgebalanceerde mix van online en offline kanalen en middelen, zoals sociale media, e-mailmarketing of print advertenties, helpen we jouw doelstellingen te bereiken en jouw organisatie te laten schitteren in de competitieve markt.

Enkele expertises van ons binnen campagnevoering zijn:

  • Leadgeneratie campagnes
  • Activation campagnes
  • Brand awareness campagnes
  • Productlanceringscampagnes
Wil je een indruk krijgen van eerdere campagnes? Neem dan een kijkje in ons portfolio.

Inhaakkalender 2024

Daar is ‘ie dan! De inhaakkalender van 2024. In één keer op de hoogte van alle inhakers. Maak je marketing communicatie kalender compleet voor het nieuwe jaar.

KEEN Footwear

Online campagne

De ‘KEEN Trail Map’ is in de zomer gelanceerd om bijzondere reisverhalen van de doelgroep van KEEN te delen. In een interactieve Trail Map konden deelnemers een formulier invullen om hun verhaal en foto achter te laten. De deelnemers maakten kans op een bedrag van € 2.500.

Van Gilse

Social media marketing

In bijna elk Nederlands keukenkastje vind je het, Van Gilse! Een oer-Hollands merk dat de gezellige en feestelijke momenten net iets zoeter en lekkerder maakt. Al bijna tien jaar verzorgen wij de social media kanalen van Van Gilse, van content creatie tot advertentiecampagnes.

Klaar om samen een campagne te creëren?

Van strategie tot executie, we begeleiden jouw marketingcampagnes om optimale resultaten te behalen. Bij OBM zorgen we ervoor dat de campagne op maat is gemaakt voor jouw organisatie, zodat de doelstellingen met vertrouwen bereikt kunnen worden. Neem vandaag nog contact met ons op. 

Neem contact met ons op