What's your next step?

Je wilt groeien, zichtbaarder zijn of aantrekkelijker worden voor je doelgroep. 
Wat je volgende stap ook is, samen met onze strategen, marketeers, creatieven
en developers 
komt je merk of organisatie vooruit.

OBM Logo beeldmerk

Wie zijn wij?

OBM helpt bij het bouwen, activeren en vormgeven van jouw organisatie of merk. Als full-service marketing bureau zijn we een one-stop-shop voor strategische vraagstukken, technische oplossingen en creatieve marketing communicatie-uitingen. 

Waar we goed in zijn

We ontwikkelen, bedenken, bouwen, creëren, analyseren en verbeteren. Dat doen we voor uiteenlopende organisaties. Als een full-service marketing bureau werken wij samen met diverse organisaties van semioverheidsorganisaties, agrarische bedrijven, onderwijs- en zorginstellingen tot commerciële organisaties.  

Projecten waar we trots op zijn

Hoe we andere organisaties helpen met de volgende stap? Bekijk onze projecten en ontdek hoe wij strategie, communicatie, design, techniek en data samenbrengen.

Marketingcommunicatiestrategie

Hoe kunnen we de Alstroemeria beter zichtbaar maken onder bloemisten en handelshuizen zodat dit een positief effect heeft op de verkoop van de bloem? Met deze vraag klopte de promotiecommissie ‘Every Alstroemeria’ bij OBM aan.

Bekijk de case    

Inhaakkalender 2023

Daar is ‘ie dan! De inhaakkalender van 2023. In één keer op de hoogte van alle inhakers. Maak je marketing communicatie kalender compleet voor het nieuwe jaar.