What's your next step?

Je wilt groeien, zichtbaarder zijn of aantrekkelijker worden voor je doelgroep. 
Wat je volgende stap ook is, samen met onze strategen, marketeers, creatieven
en developers 
komt je merk of organisatie vooruit.

OBM Logo beeldmerk

Wie zijn wij?

OBM helpt bij het bouwen, activeren en vormgeven van jouw organisatie of merk. Als full-service marketing bureau zijn we een one-stop-shop voor strategische vraagstukken, technische oplossingen en creatieve marketing communicatie-uitingen. 

Waar we goed in zijn

We ontwikkelen, bedenken, bouwen, creëren, analyseren en verbeteren. Dat doen we voor uiteenlopende organisaties. Als een full-service marketing bureau werken wij samen met diverse organisaties van semioverheidsorganisaties, agrarische bedrijven, onderwijs- en zorginstellingen tot commerciële organisaties.  

Projecten waar we trots op zijn

Hoe we andere organisaties helpen met de volgende stap? Bekijk onze projecten en ontdek hoe wij strategie, communicatie, design, techniek en data samenbrengen.

Social media campagne

INTERSPORT toont hoe je kan inspelen op verschillende momenten gedurende het jaar om het uitgebreide productaanbod van topmerken zoals NIKE, Adidas, PUMA, en de eigen merken bij het publiek onder de aandacht te brengen en de verkoop te stimuleren.

Bekijk de case    

Inhaakkalender 2023

Daar is ‘ie dan! De inhaakkalender van 2023. In één keer op de hoogte van alle inhakers. Maak je marketing communicatie kalender compleet voor het nieuwe jaar.

Waar wil je naartoe met je merk of organisatie? Een duidelijk doel is doorslaggevend voor succes. Maar het beginpunt is net zo belangrijk. Groei begint bij een doordachte strategie.

We werken met trots voor
Every Alstroemeria Logo
Flexa Logo
Ipse de Bruggen Logo
Keen Logo
Mondzorgplus Logo
Royal van Zanten Logo
Unicef Logo
Van Gilse Logo
We werken met trots voor
Every Alstroemeria Logo
Flexa Logo
Ipse de Bruggen Logo
Keen Logo
Mondzorgplus Logo
Royal van Zanten Logo
Unicef Logo
Van Gilse Logo

Onze aanpak

Voor elk vraagstuk is er een strategie of oplossing te ontwikkelen. Als full-service marketingbureau gaan wij grondig te werk, zonder het doel uit het oog te verliezen.

Hoe wij dat aanpakken?

1.

Research

Samen met jou staan we stil bij de huidige situatie. We identificeren de belangrijkste interne en externe factoren die van invloed zijn op de organisatie en onderzoeken de omgeving, de stakeholders en de doelgroepen.

2.

Doelen & ambities

Op basis van een heldere visie stellen we met elkaar de doelstellingen op. Een schets van hoe de toekomst idealiter door de ogen van jouw organisatie eruit zou moeten zien.

3.

Koers bepalen

Van visie naar koers. Samen stippelen we de route uit. We breken de tijd op in stappen en geven elke fase concrete en meetbare KPI’s mee. Zo zorgen we ervoor dat we niet afdwalen en kunnen bijsturen wanneer we van de koers dreigen af te wijken.

4.

In beweging blijven & groeien

Een strategie biedt houvast en richting maar is ook continue in ontwikkeling. Het is niet iets wat je eenmaal neerzet en dan is het af. Door tussentijds te evalueren en nieuwe inzichten toe te passen blijf je in beweging en groeit jouw strategie met je organisatie mee.